Gratis levering vanaf €35 - Direct uit eigen voorraad

Gratis levering vanaf €35 binnen NL & BE - Direct uit eigen voorraad

Een schoon huis
zonder de planeet om zeep te helpen

Favourite by Two Rooms

We love this

Bij ZO maken ze 100% natuurlijke en vegan concentraten. Zonder gevarensymbolen. Met de concentraten maak je zelf je reinigers. Je vult je forever bottle tot de aangegeven streep met het concentraat, en je doet er koud water bij. Zo besparen we samen enorm op transport, verpakkingsmateriaal én energie.

Mix it

Spray it

Wipe it

Geen transport van water

Een gemiddeld kant-en-klaar reinigingsmiddel bestaat voor meer dan 90% uit water.

Maar water komt gewoon bij jou uit de kraan. Als we dat niet hoeven vervoeren, scheelt het veel volume en gewicht en rijden er veel minder vrachtwagens. Met 1 navulzak sparen we 10 plastic flessen uit en maar liefst 5 liter reiniger.

100% natuurlijk en vegan

Alle ingrediënten zijn 100% biologisch afbreekbaar en komen van oorsprong voor in de natuur. Dat betekent dat de natuur ze ook snel afbreekt. We specificeren alle ingrediënten in onze producten. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Zonder verspilling

ZO is écht duurzaam. We letten niet alleen op het gebruik van materialen en ingrediënten, maar ook op hergebruik. Van gewone reinigers gooi je de verpakking weg. Onze verpakkingen zijn ontworpen voor hergebruik. Ze gaan lang mee én we recyclen ze. Sprayers die je niet meer wilt en lege navulverpakkingen stuur je gratis naar ons terug. Daarom heeft ZO géén afval.