Gratis levering vanaf €35 - Direct uit eigen voorraad

Gratis levering vanaf €35 binnen NL & BE - Direct uit eigen voorraad

Two Rooms collecties

Op alle eigen fabrikaat producten die Two Rooms verkoopt leveren wij standaard de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat je als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. De standaard Nederlandse wettelijke garantie is twee jaar op alle Two Rooms producten. We verzorgen per collectie ook een aanvullende garantie oplopend tot 10 jaar. 

Garantie overzicht per collectie:
STOCK: 2 jaar
PROJECT: 5 jaar
SIGNATURE: 5 jaar
PIECES: 10 jaar


Brauer kranen

Wanneer de kraan is geïnstalleerd als beschreven in deze handleiding, heeft de kraan 5 jaar garantie vanaf het moment van aankoop. Brauer verleent geen garantie indien de instructies uit deze handleiding niet zijn opgevolgd. Aanspraak op garantie dient altijd via een van onze dealers te verlopen. Wanneer een klacht gegrond wordt verklaard door Brauer, zullen wij kosteloos een vervangend onderdeel beschikbaar stellen. Indien een klacht ongegrond is, zal Brauer hiervoor een duidelijke brief of e-mail met beargumentering toesturen. Arbeidsuren worden nimmer vergoed door Brauer.


Aanspraak

Zodra je er aanspraak op wilt maken kijken we altijd even samen of er binnen de wettelijke garantie regels een vervangend product geregeld kan worden. Als je zelf schade hebt toegebracht aan het product vervalt de garantie (bijvoorbeeld door verkeerd gebruik of door verkeerd schoonmaken). Ook vervalt deze als je zelf probeert het product te repareren en dat gaat niet helemaal goed. Wij verwachten dat de klant de installatie laat uitvoeren door een professional. Mocht dit niet het geval zijn, dan kan het zijn dat de garantie vervalt.


Controleer je bestelling direct bij levering

Wij verzoeken je vriendelijk om je bestelling direct bij de bezorging te controleren. Indien er iets defect is of je bestelling is niet compleet, vragen we je om dit binnen 2 dagen te melden via onze contactpagina. Op deze manier kunnen wij het snel voor je oplossen. Wij zullen je klacht uiterlijk binnen 14 dagen afhandelen.

Geldig bij aankopen gemaakt vanaf 01-01-2024: