Gratis levering vanaf €35 - Direct uit eigen voorraad

Gratis levering vanaf €35 binnen NL & BE - Direct uit eigen voorraad

Origineel design

Two Rooms
Home & Bath

Over ons

Originele design producten aanbieden van hoge kwaliteit en voor een eerlijke prijs, dat is onze missie. Wij vinden dat het anders kan. Met alle tussenstappen in het (productie)proces betaal je als klant vaak onnodig veel geld. Wij willen je dit deel besparen en bieden prachtige design items aan voor betaalbare prijzen. 

Onze merken

- Two Rooms
- Quooker
- Buster and Punch
- Brauer Kranen
- Zucchetti Kos

Waarom Two Rooms

Direct uit eigen voorraad

Geen onnodige tussenstappen. Wij staan in direct contact met de fabrikanten en Nederlandse leveranciers van ons eigen merk sanitair. Door deze directe aanpak kunnen we flink besparen in de productiekosten en hier profiteer jij van. Wij leveren direct uit eigen voorraad of die van onze leveranciers in NL. 

Eerlijke prijzen

Door ons rechtstreekse contact met onze Two Rooms fabrieken en Nederlandse leveranciers van onze producten, kunnen we flink besparen. Onze prijzen liggen hierdoor tot wel 60% lager dan bij de bekende winkels. Dit is gebaseerd op producten die vergelijkbaar zijn qua kwaliteit functionaliteit en ontwerp.

De hoogste kwaliteit

Voor onze unieke design collectie werken we samen met ontwerpers en gerenommeerde fabrikanten binnen en buiten Europa. De beste vakmensen werken aan jouw sanitair, dezelfde fabrikanten die ook voor grote merken werken.

Service zonder gedoe

Wij verwachten en hopen dat je heel tevreden zult zijn met je product. Mocht dit niet het geval zijn, nemen we graag de verantwoordelijkheid. Neem contact op en we helpen je verder. Zonder gedoe.

Services

Onze klanten werken samen met de leukste merken uit de branche om zo prachtige projecten te realiseren. Van Nederland, Denemarken tot en met Ibiza. Wij zijn een sterke partner in het realiseren van jouw droom badkamer, keuken of huis.

Onze services:
- 3D tekeningen
- Kleur advies
- Offerte check
- Ontwerp op maat
- Design studio op afspraak
- Zakelijke partner

Afspraak maken?

Bezoek onze design studio en boek een afspraak met een van onze designers.

Two Rooms - Design studio

Crommelinbaan 55A
Ma-Vrij 10:00-17:00 (op afspraak)
info@ tworooms.nl