Two Rooms - Home & Bath

Origineel design sanitair aanbieden van hoge kwaliteit en voor een eerlijke prijs, dat is onze missie. Wij vinden dat het anders kan. Met alle tussenstappen in het (productie)proces betaal je als klant vaak onnodig veel geld. Wij willen je dit deel besparen en bieden prachtige design items aan voor betaalbare prijzen. 

Merken:
- Two Rooms - Home & Bath
- Brauer kranen
- Zucchetti Kos
- Buster and Punch

Direct uit onze voorraad

Geen onnodige tussenstappen. Wij staan in direct contact met de fabrikanten en Nederlandse leveranciers van ons eigen merk sanitair. Door deze directe aanpak kunnen we flink besparen in de productiekosten en hier profiteer jij van. Onze producten zijn hierdoor vaak namelijk tot wel 40% goedkoper dan de normale winkelprijzen. Wij leveren direct uit eigen voorraad of die van onze leveranciers in NL. 



Eerlijke prijzen

Door ons rechtstreekse contact met onze Two Rooms fabrieken en Nederlandse leveranciers van onze producten, kunnen we flink besparen. Onze prijzen liggen hierdoor tot wel 60% lager dan bij de bekende winkels. Dit is gebaseerd op producten die vergelijkbaar zijn qua kwaliteit functionaliteit en ontwerp.

De beste kwaliteit

Voor onze unieke design collectie werken we samen met ontwerpers en gerenommeerde fabrikanten binnen en buiten Europa. De beste vakmensen werken aan jouw sanitair, dezelfde fabrikanten die ook voor grote merken werken.

Tracking

We houden je graag op de hoogte over je bestelling. Je kunt elke fase van je bestelling daarom eenvoudig online via PostNL volgen – van de bestelling, tot wanneer het pakket onderweg is. Bij wijzigingen nemen we even contact met je op.

Retour zonder gedoe

Wij verwachten en hopen dat je heel tevreden zult zijn met je product. Mocht dit niet het geval zijn, nemen we graag de verantwoordelijkheid. Neem contact op en we helpen je verder. Bij retourzendingen binnen 14 dagen zorgen we dat je het product retour kan sturen via een PostNL pakket punt en storten we het aankoopbedrag terug.